Tractor.BG - Порталът за селскостопанска техника
technom1

Никея Трейд ЕООД - за нас

Никея Трейд ЕООД - доставчик в национален мащаб на висококачествена селскостопанска техника втора употреба от водещи световни фирми като: John Deere, Case, Claas, New Holland, JCB, CAT, и др. Никея Трейд представлява някои от водещите британски и немски фирми с дългогодишен опит в продажбата на селскостопанска техника втора употреба, доказали се със своят професионализъм и коректност.

Никея Трейд ЕООД има дългогодишен стаж и опит, натрупан във вноса на техника втора употреба, като доставя на конкурентни цени всякаква селскостопанска техника от най-наложилите се серии трактори и комбайни, които в процеса на работа са се доказали, че са лесни за поддръжка, както и здрави като техника.

Предлагаме на клиентите си опция за закупуване на машините директно от Европа с цел да се избегне начисляване на 20% ДДС върху стойността на машините.

Техниката, която имаме на склад в гр. Ямбол е прегледана, обслужена и готова за работа.

Никея Трейд ЕООД предлага също и резервни части за машините, които внася: обслужване, текущи ремонти, гуми, кофи за челни товарачи, предни тежести, масла и др.


Работим само с проверени фирми, като гарантираме за моточасовете и техническотото състояние на машините. Гарантираме на 100% плащанията на машините, ако се платят директно от Вашата фирма към друга европейска фирма, чрез сключване на предварителен договор, в който са описани условията на доставката.

В Лондон предлагаме посрещане на клиентите, оглед на машините, за които е дошъл клинтът, хотел и обратен трансфер до летището.

Ако получите от нас машина, която има дефект, то той се отстранява за сметка на фирмата или предлагаме замяна на машината с друга равностойна, както и връщане на сумата, заплатена за дадената машина.

Никея Трейд ЕООД предлага транспорт на всякаква техника, включително и едрогабаритна. В рамките на 7 до 10 дни машините, който сте избрали, ще бъдат транспортирани до Вас.


Девизът на фирмата е: "Лоялност и коректност към всички наши клиенти...!"